Wat is een AirPod Headset

Airpods hoesjes kopen

Een AirPod headset zit in de doos, een halsbandlabel met je telefoonnummer om toegang te krijgen tot handige extra’s zoals een oplader of koptelefoon (chique!), maar je kunt de computer niet draadloos gebruiken. Ook kan je nu al Airpods hoesjes kopen.

In tegenstelling tot de Gloves die er een beetje lomp uitzien en niet iedereen wil lompe draden, zijn deze dun en hebben ze een oortje met de bijgeleverde luidspreker om je stem te verheffen. De microfoon zit rond het oor, dus hij is niet ergens verstopt.

De oorschelpen bewegen rond, en de muis zit aan de onderkant. U kunt het toestel ook bij u dragen, want het wordt geleverd met een riempje. Het nadeel is dat het niet handig aan je voorkant zit. U moet het apparaat aan uw rechteroor houden, of u kunt geen gebruik maken van de full-duplex luidsprekerconfiguratie die op het bovenpaneel van de X10i is gemonteerd, omdat het koppelen met de DW 10 soms lastig is.

Het bedrijf is zo slim geweest om 5.1 surround sound in de doos op te nemen, samen met de IR-sensor en de 3,5 mm ruis/line-in aansluiting. Het mooie aan de uitrusting is dat de geluidstechniek overal van een solide kwaliteit is. Je kunt TV-achtig geluid maken (met deuffugalSilence-technologie) of de geluidseffecten die je je kunt voorstellen zonder de kwaliteit.

De microfoon verspreidt een goed geluid en de luipaardoorzakjes zijn comfortabel om te dragen, zelfs als je ze goed schoonhoudt. De levensduur van de batterij is tot 5 uur vooraf getest, maar het kan ook beter met minder. De luidspreker is handig onder de grille geplaatst. Helaas betekent dit dat u de andere functies niet kunt gebruiken terwijl u de headset gebruikt, zoals apps gebruiken of tv kijken.

De basisunit is goed, en de geluidskwaliteit is mooi en helder. Het geluid is samengesteld uit twee 2-microfoons, die aan de onderkant van het rooster zijn geplaatst. De Theovtec GRX55 is een beetje zacht en flexibel, maar niet overdreven. Het geluid komt overeen met de actieve ruisonderdrukkingsfuncties van de MacBook Pro, en is beter dan wat je zult horen op andere apparaten in deze prijsklasse. De geluidskwaliteit van dit toestel is fantastisch

Scroll to top