How to Choose the Best vendor Provider

volwassen volwassen hispanic vrouwelijke bedienen smart speaker apparaten in haar huis door het gebruik van smart phone in west-colorado - virtuele assistent stockfoto's en -beelden

Roberta's advies: "Huur een technische ondersteuningsspecialist in, geen muzikant!"

Laten we het over financiën hebben, want zoals u weet verzinnen veel technische ondersteuningsbedrijven excuses waarom ondernemers ze niet inhuren. "Het zal meer kosten", vertellen ze je. "We verwerken maximaal 24 apparaten en we kunnen alleen zo goedkoop mogelijk zijn", voegen ze eraan toe.

Wat ze je niet vertellen, is dat elk apparaat dat je kiest, moet worden geconfigureerd door een ervaren professional. Als u een serverrek met LCD-monitoren heeft, moest iemand de serverrekken installeren en als u een 10bpm-printer had, moest iemand stuurprogramma's voor de printer afdrukken. Waarschijnlijk heeft iemand dezelfde schijf om de printer te installeren als de serverrekken. Wat? Moet je drivers printen? Werkelijk? U heeft een eenvoudig netwerk van 120 computers en u heeft "slechts" maximaal 1 driver update nodig? Ben je serieus? Serieus worden!

Virtuele assistenten kosten geld en het is een aanzienlijk bedrag. Virtuele assistenten vervangen zeker geen team van IT-leden. Een team van 5 Techies die de rol van Service Asset Management (TAG) spelen, kan mogelijk een VAN installeren en configureren tegen een redelijke vergoeding. Als je een VAN met 100 machines hebt en een techneut die een fulltime TTAG speelt, wil je misschien meer dan $ 100.000 aan arbeid betalen om een ​​VAN te installeren. U kijkt waarschijnlijk naar een project van $ 200.000 als u erin slaagt een TTAG-ondersteuningsbedrijf van hoge kwaliteit te vinden.

Daarom is een Virtual Assistant erg handig. Een virtuele assistent zorgt voor alle beheer- en configuratietaken die normaal worden uitgevoerd door een technisch ondersteuningsteam. U hebt geen onderhoud of ondersteuning nodig van een technisch ondersteuningsteam. Daarom is een virtuele assistent nodig.

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten bij het vinden van een goede VAN-leverancier.

Zoek naar een bedrijf met een verwijzingspercentage van 100% van huidige, vroegere en huidige klanten.

Een VAN-leverancier met een hoog verwijzingspercentage betekent niet noodzakelijk dat ze een goede VAN-aanbieder zijn. U wilt zien dat ze deskundig zijn en dat ze de producten aanbevelen die ze verkopen.

Prijs. Prijs en ervaring zijn ook belangrijke factoren waarmee u rekening wilt houden bij het vinden van de beste VAN-aanbieder. Wat zijn de kosten van de VAN-aanbieder die u gaat inhuren? Neemt u een fulltime medewerker of een parttime manager in dienst? Zoek naar een bedrijf dat u goede prijzen biedt en een nog betere houding ten opzichte van klantenservice.

Een service voor externe toegang die het complete pakket is van netwerk-, spraak- en gegevensbeheer in oracle virtual alles in één. Deze service omvat alle tools die u nodig hebt voor het maken en beheren van uw toepassingen, noodherstel en oplossingen voor bedrijfscontinuïteit. Dit is een service die u alles kan bieden wat u nodig hebt om in Oracle te creëren en te beheren, het selecteren van de juiste leverancier is van cruciaal belang.

Onthoud dat wanneer u de lijst met leveranciers bekijkt die u inhuurt, vooral als u inhuurt voor een project met meerdere leveranciers, het belangrijk is dat u meerdere biedingen ontvangt. Het kiezen van de beste leverancier voor uw project verkleint niet alleen de risico's van het mislukken van projecten, maar geeft u ook de vrijheid om de leverancier te kiezen die het beste bij uw specifieke behoeften past.

Scroll to top