Draagbare radiozenders

FM bluetooth

De volgende stap in het proces van het verkrijgen van uw draagbare fm-radio is het installeren van de apparatuur. In uw geval is het installeren van de apparatuur geen groot probleem. U hebt de laptop nodig om de laptop met de FM-Bluetooth te verbinden. U hebt ook een kabel nodig om de laptop op de FM-radio aan te sluiten. Wat de accessoires betreft, hebt u alleen de Bluetooth-accessoires nodig.

Ten eerste moet u het vizier van uw laptop verwijderen en de Wi-Fi-adapter in de adapterstekker van uw laptop plaatsen. Het hebben van een draadloze internetverbinding is voldoende voor het installeren van de apparatuur.

Daarna moet u de apparatuur opnieuw opstarten. De Wi-Fi zal worden ingeschakeld zodra u het besturingssysteem opent.

Op het volgende scherm moet u zowel de Fm Ontvanger als de Fm Radio Tab kiezen. De optie voor de Fm-ontvanger is al geselecteerd. Indien u ook de Fm Radio heeft, kunt u de items op het tabblad FmRadio aanvinken.

U krijgt dan de lijst van beschikbare Fm-zenders te zien. Vink de stations aan die u bevallen. Als een van de stations u niet bevalt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Er is een optie beschikbaar om de radiostations te filteren.

Klik op de radio ingang van het huis en klik op het Fm Ontvanger tabblad. Dit brengt u naar uw Fm-ontvanger. Klik op de stekker voor de Fm-radio.

Nadat u zich heeft geauthenticeerd met de Fm Ontvanger, kunt u de database controleren op beschikbare vrije Fm zenders.

Er zijn twee soorten Fm radiozenders beschikbaar; satelliet en hard. Ik zal het nu hebben over de satelliet radio stations.

Het eerste type radiostation is het satelliet radiostation met de grote antenne en het kan satellietsignalen oppikken in de omgeving van uw woonplaats. Er zijn ook andere satellietradiostations beschikbaar, maar daarvoor moet je jezelf vastklemmen aan een antenne of een schotel opzetten. Deze pikken misschien niet zo veel frequentie op, maar je zou het station nog steeds kunnen horen.

Het tweede type zender is het harde antennetype. Bij dit type radiostation moet je jezelf vastklemmen aan de harde antenne. U kunt nog steeds de FM-uitzending ontvangen, maar u zult de televisie niet kunnen horen. De harde antenne wordt aangesloten op de harde schijf van de computer.

Als u de harde antenne hebt gekozen, moet u de harde schijf en de harde antenne één voor één voorzichtig aansluiten en de kabel inpluggen. Vier lampjes op de harde schijf zouden moeten branden.

Als het bovenstaande proces precies wordt gevolgd, zult u een helder geluid ontvangen dat op FM is afgestemd en wordt uitgezonden via uw draadloze audiocodec tussen 8 en 9ghz.

FM radio-uitzending vanaf een PC

Het nadeel van de FM radio uitzending op je PC is dat het van mindere kwaliteit is. Als je de installatie van de stuurprogramma's op je PC hebt, kun je de software downloaden waarmee je kunt afstemmen op de FM radio-uitzending op je PC en ernaar luisteren op je PC.

Voor het installeren van de stuurprogramma's is het echter wel nodig dat je een eigen stroomstekker hebt voor de PC of laptop. Ook heb je de drivers nodig om de FM radio-uitzending te kunnen downloaden.

Kijk op het internet en je zult verschillende sites vinden die de software en de benodigde drivers voor de FM radio-uitzending aanbieden. Zodra u de drivers en de installatiesoftware hebt, kunt u deze op uw systeem installeren en vervolgens het apparaat registreren. Daarna kunt u de FM-radio-uitzending gebruiken die door het apparaat wordt uitgezonden.

U kunt zelfs een softwarepakket kopen dat samen met de hardware die u hebt, een andere radio-ontvanger en ontvanger van uw keuze uw eigen FM-radio-uitzending zal maken.

Draagbare CD-spelers en FM-radio-ontvangers

Eén zo'n draagbare CD-speler is de PDP. Hij heeft een goed LCD-display met een gedeelte dat kan worden gebruikt om het display te bekijken en heeft een interne RF-aansluiting. Het goede hieraan is dat hij niet volumineus is of onhandig in de hand ligt. Een ander kenmerk van de draagbare CD-speler is dat hij licht en draagbaar is. Hij kan gemakkelijk worden meegenomen in een handtas of een broekzak.

De FM radio-uitzending kan worden beluisterd via de hoofdtelefoon van de MP3 speler. De geluidskwaliteit is goed, maar FM wordt overgebracht via digitale signalen. De batterij heeft een goede levensduur en kan worden opgeladen. Een batterijduur van 3 tot 5 uur kan worden gezegd van deze draagbare radiospeler.

Draagbare CD-speler met luidsprekers

Dezelfde draagbare CD-speler, maar deze heeft een ingebouwde versterking en voorversterker. Dit maakt het instrument aantrekkelijker voor de leerlingen. Ze kunnen activiteiten doen zoals lessen en het oefenen van toonladders en spelletjes spelen terwijl ze de lessen mixen. Hij kan ook worden gebruikt om naar films te luisteren zonder koptelefoon en forums. Een ander kenmerk van deze draagbare speler is de MP3-speler die kan worden gebruikt wanneer MP3 een signaalprocessor is upgradeable.

Scroll to top